U kunt op verschillende manieren kennis maken met de medische basisopleiding en de Saiga:

Meelopen met de lessen:

De beste manier om een indruk te krijgen van de propedeuse is een dagje meelopen met de lessen. Zo krijg je een indruk van de lessen, het niveau van de leerstof, de sfeer, etc. Tevens kun je in de pauzes gesprekken voeren met studenten.
Er is vrijwel altijd gelegenheid om een aantal lessen (vrijblijvend) bij te wonen, onze deuren staan daarvoor open. Graag even een berichtje aan het secretariaat: info@medische-basis.nl 

Open dagen:

De propedeuse wordt besproken op de open dagen van de opleidingen voor Osteopathie en Mesologie. Hierbij wordt ook ruim aandacht besteed aan de eisen die de verzekeringsmaatschappijen stellen aan de MBK (Medische BasisKennis). Deze eisen zijn door Plato (universiteit van Leiden) opgesteld en worden gecontroleerd door CPION (Lloyd).

 

Op de open dag krijgt u een indruk van het niveau van de lessen. Tevens wordt de inhoud van het beroep mesologie of osteopathie uiteengezet en kunt u vragen stellen aan docenten en/of studenten. De open dag begint met een uiteenzetting van het vak mesologie of osteopathie. Vervolgens wordt een demonstratie gegeven. Daarna wordt ingegaan op zowel de medische basisopleiding als ook de opleiding mesologie of osteopathie. Er is te allen tijde ruimte en gelegenheid voor het stellen van vragen. Docenten, studenten en directie zijn aanwezig om uw (persoonlijke) vragen te beantwoorden. In verband met het aansluitende programma, verzoeken wij u om op tijd aanwezig te zijn. U kunt zich opgeven via het secretariaat of via aanmelding open dag:

Aanmelden open dagen